Сушка цибулі в Ізідрі
Сушіння цибулі це відмінний спосіб зберегти цибулю в простій для використання формі. Цибуля на 88% складається з води. При сушінні в Ізідрі сильно втрачає вагу і об'єм. У сушеному вигляді довго зберігається.

Наріжте цибулю на шматочки 3-5 мм завтовшки.

Рівномірно викладіть цибулю на лотки сушарки. Сушіть в Ізідрі 12-14 годин.

Сушену цибулю краще зберігати в щільно закритих банках і пластикових контейнерах.
Цибулю перед використанням потрібно відновити в теплій воді 30 хвилин.
У блендері або кухонному комбайні із сушеної цибулі можна приготувати порошок.
Цибулевий порошок ідеально підходить для приготування піци.
Порошок додають в страви з м'ясом, м'ясним фаршем, овочами, а також в соуси.

Зелену цибулю потрібно сушити в Ізідрі 7-8 годин на мінімальній температурі 35°С (для сушарки Snackmaker режим "LOW").
На відміну від ріпчастої, сушка зеленої займає набагато менше часу.
Низька температура дозволить зберегти якомога більше вітамінів.
Через 4 години нижні та верхні лотки потрібно переставити місцями.
Слідкуйте за процесом сушіння щоб вчасно зупинити.
Використовуйте вкладиші для лотків — піддони Ізідрі (інакше шматочки проваляться крізь лоток в процесі висихання).
Також можна використовувати сітки, але в цьому випадку покладіть піддон на найнижчий лоток.
На ньому будуть збиратися дрібні шматочки, які змогли провалитися крізь сітки.
Шматочки рівномірно розподіліть на піддонах.
Лук можна періодично перевертати / перемішувати під час сушіння.
Щільніші білі шматочки цибулі треба сушити набагато довше.
Тому кладіть їх на окремі лотки Ізідрі.