Переваги сушарки Ezidri

рух повітря всередині лотків сушарки
Схема руху повітря

Якісний матеріал

Харчовий пластик, не має специфічного «пластмасового» запаху, навіть в новому апараті і при першому включенні.

Інноваційна схема подачі повітря

Тепле повітря подається знизу-догори і окрім цього в простінок лотка (лоток двошаровий). На внутрішній стороні, між лотками — отвори, тобто повітря задувається крім усього іншого на кожен лоток. Це проілюстровано на схемі.

Завдяки такій подачі повітря:

  1. Зростає якість сушки. Продукцію можна сушити при нижчій температурі, зберігаються більшість корисних речовин і вітамінів. В дешевих аналогів температура сушки від 80°С, і вище. У них продукти спочатку приварюються, а потім висихають.
  2. Прискорюється процес сушки за рахунок обдування з усіх боків.
  3. Доречно застосовувати спеціальні аксесуари, наприклад піддон для пастили — чого немає у більшості інших сушарок. Як результат значно розширюються можливості використання наших апаратів (будь-які пюре, в будь-яких комбінаціях, з будь-якими приправами, медом, травами), пастила в будь-яких комбінаціях (яблоко+груша смородина+малина+мед+.... тисячі комбінацій)
  4. В деяких випадках можна сушити більшу кількість продукції, ніж в інших аналогах.

Можливість значно розширити свій сушильний комбайн Ezidri

Більший розмір лотка

Для сушарок Everyday і Snackmaker діаметр 34 см. і висота 3 см., Ultra діаметр 39 см. і висота 3 см. Що більше ніж у більшості аналогів.

Наявність термодатчиков і контролю енергоспоживання

Завдяки цьому:

  1. Нагрівач працює в пульсуючому режимі (включається у міру потреби).
  2. Апарати не перегріваються, не вимагають постійної присутності і контролю. Можуть працювати стільки скільки потрібно.
  3. При достатній потужності (500Вт. і 1000Вт.) реальне енергоспоживання, в середньому, в 2 рази менше.

Універсальність Ізідрі

В Ізідрі сушити можна всі харчові продукти і деякі нехарчові.

Додаткові аксесуари Ізідрі

Гарантійне забезпечення (4 роки) і післягарантійний сервіс

У Вас є, куди звернутися, включаючи фізичні, не гарантійні поломки (розбили кришку, упустили апарат і так далі).