купити сушейзі Ezidri

Суші в домашніх умовах

Пристрій «Sushezi»

Простий спосіб самостійно зробити професійний суші. Дотримуючись докладних інструкцій можна швидко, з легкістю і без помилок зробити суші досконалої форми.

Проявляючи творчість у виборі начинок порадуєте себе і своїх близьких.
У комплекті: форма Sushezi для створення суші, інструкція.

sushezi

«Sushezi» (Сушейзі)
Ціна: 252 грн

відкрийте Sushezi

Приготування суші (макі)

1. Відкрийте Sushezi, налийте всередину трохи рослинного масла. Змочіть руки щоб рис було легше обробляти. Переконайтеся, що поршень стрижня знаходиться в положенні різьбою. Покладіть 1/2 склянки суміші рису для суші в одну половину Sushezi, а інші 1/2 склянки в другу.

вийміть стрижень

2. Вийміть стрижень і покладіть його в центрі однієї з половин конструкції. Натисніть на нього, переконавшись, що кінець стержня знаходиться в положенні різьбою. Повторіть для іншої половини. Це створить акуратну, пряму канавку. Покладіть інгредієнти в обидві канавки.

переставте поршень

3. Переставте поршень в кінець пристрою в положення різьбою.

шприц суші

4. Акуратно з'єднайте обидві половинки разом, починаючи з кута в 45°.

закрийте засувки

5. Закрийте засувки до характерного клацання. Встановіть кришку на кінець пристрою на місці співпадання значків і поверніть кришку, щоб зафіксувати її. Перевірте, чи вона надійно закріплена.

тримайте Sushezi

6. Тримайте Sushezi в одній руці і повертайте ручку, поки поршень не досягне знака на стержні (близько 5-ти повних оборотів). Наприкінці трохи натисніть на поршень. Це стисне суміш рису до потрібної консистенції.

поверніть кришку

7. Поверніть кришку для розблокування і зніміть її. Розгорніть на дощечці або на столі лист норі блискучою стороною вниз. Натисніть на поршень починаючи від далекого краю листа рухаючи пристрій на себе. Повністю розмістіть рис на листі.

лист норі

8. Згорніть лист норі. На завершення, щоб лист випадково не розгорнувся трохи змочіть водою його край.

пом'якшити лист

9. Щоб пом'якшити лист норі, поставте на 15 хвилин у холодильник. Змочіть водою лезо гострого ножа. Наріжте все на шматочки, змочуючи у воді, протираючи, і знову змочуючи у воді лезо ножа після кожного шматочка.

домашнє суші

10. Все готово. Тепер видно як, використовуючи Sushezi можна надати домашнім суші ідеальну форму і професійний вигляд.

Відео демонстрація: