Суші в домашніх умовахПристрій «Sushezi»
Простий спосіб самостійно зробити професійний суші.
Дотримуючись докладних інструкцій можна швидко, з легкістю
і без помилок зробити суші досконалої форми. |
«Sushezi» (Сушейзі)
|
Приготування суші (макі) 1. Відкрийте Sushezi, налийте всередину трохи рослинного масла. Змочіть руки щоб рис було легше обробляти. Переконайтеся, що поршень стрижня знаходиться в положенні різьбою. Покладіть 1/2 склянки суміші рису для суші в одну половину Sushezi, а інші 1/2 склянки в другу. |
|
2. Вийміть стрижень і покладіть його в центрі однієї з половин конструкції. Натисніть на нього, переконавшись, що кінець стержня знаходиться в положенні різьбою. Повторіть для іншої половини. Це створить акуратну, пряму канавку. Покладіть інгредієнти в обидві канавки. |
|
3. Переставте поршень в кінець пристрою в положення різьбою. |
|
4. Акуратно з'єднайте обидві половинки разом, починаючи з кута в 45°. |
|
5. Закрийте засувки до характерного клацання. Встановіть кришку на кінець пристрою на місці співпадання значків і поверніть кришку, щоб зафіксувати її. Перевірте, чи вона надійно закріплена. |
|
6. Тримайте Sushezi в одній руці і повертайте ручку, поки поршень не досягне знака на стержні (близько 5-ти повних оборотів). Наприкінці трохи натисніть на поршень. Це стисне суміш рису до потрібної консистенції. |
|
7. Поверніть кришку для розблокування і зніміть її. Розгорніть на дощечці або на столі лист норі блискучою стороною вниз. Натисніть на поршень починаючи від далекого краю листа рухаючи пристрій на себе. Повністю розмістіть рис на листі. |
|
8. Згорніть лист норі. На завершення, щоб лист випадково не розгорнувся трохи змочіть водою його край. |
|
9. Щоб пом'якшити лист норі, поставте на 15 хвилин у холодильник. Змочіть водою лезо гострого ножа. Наріжте все на шматочки, змочуючи у воді, протираючи, і знову змочуючи у воді лезо ножа після кожного шматочка. |
|
10. Все готово. Тепер видно як, використовуючи Sushezi можна надати домашнім суші ідеальну форму і професійний вигляд. |
Відео демонстрація: |
---|