Сушіння моркви

комбайн сушильний Моркву можна перетворити на відмінну приправу. Достатньо її висушити і змолоти в порошок. Змішуючи з приправами, також зробленими з інших овочів, можна урізноманітнити будь-яку страву. Сушильний комбайн допомагає у створенні своїх власних приправ. Комбінуйте їх на свій смак.

Морква на 88% складається з води. При сушінні її шматочки сильно зменшуються в розмірах.
нарізана морква Вимийте і почистіть морквину. Відріжте верхівку і хвостик.
морквина на сітці Наріжте моркву на шматочки товщиною 2-4 мм. Вкладіть сітку в лоток сушарки. Викладіть їх на сітку.
сушена морква Щоб морквина краще висушилась можна час від часу міняти лотки місцями. Той, що був внизу ставити вище. Сітка на лотку запобігатиме провалюванню морквини крізь лотки.
Морквяна пудра Морква сушиться приблизно 10 годин. Вона стане твердою на дотик. Зберігати її, як і всі сушені продукти, потрібно в щільно закритих банках або пластикових контейнерах. Сушену моркву можна використовувати для приготування будь-яких страв. Тільки слід пам'ятати що вона буде поглинати багато води.

Сушену моркву можна змолоти в пудру (порошок) за допомогою кухонного комбайну. Морквяний порошок сприяє відновленню мікрофлори кишечника і нормалізації травлення. Морквяна пудра використовується як приправа.