Крекери з помідора

помідори Приготувати томатні крекери дуже просто, але знадобиться блендер.
шматочки помідорів На один піддон поміщається 4-7 помідорів (залежно від розміру). Можна використовувати будь-який сорт помідорів. У різних сортів різний вміст води. Від сорту помідорів залежить час сушіння і товщина крекерів.
збиті помідори Перш ніж покласти помідори в блендер їх можна нарізати на половинки або четвертинки.
олія на піддоні Збивайте в блендері поки кісточки і шкірка не подрібняться.

У блендері разом з помідорами можна збивати:

Часниковий порошок (власного виробництва), кунжут, соєвий соус, та інше.

Розподіліть рослинну олію тонким шаром на піддоні. Повільно вилийте суміш на піддони.
помідори на піддоні Розподіліть суміш по піддону так, щоб вона була однакової товщини. Обережно поставте лоток в сушарку.
підсушена суміш Коли суміш трохи підсушиться можна додати сухі приправи або насіння. Посипте ними суміш на піддоні та залиште досушиватися.
готові крекери Сушка займе близько 14 годин. Знімаємо пастилу та ділимо на скибочки потрібного розміру.

На фото зліва направо:
Добре збиті в блендері помідори.

Помідори, що змішані із кунжутом і часниковим порошком.

Помідори, що посипані кунжутом в процесі сушіння.

Слабо збиті помідори із зеленню.