Сушка кропу

Сушений кріп це універсальна приправа. Його використовують в кулінарії та харчової промисловості для маринадів, солінь, а також в складі ароматичних сумішей. В сухому стані кріп має більш сильний аромат і смак. Додавайте його в меншій кількості аніж свіжого. Використовується для перших страв і як приправа для: м'яса, птиці, риби, картоплі. Сухий кріп додають до соусів на основі сметани та вершків.

сушена зелень кропу Зелень кропу сушитися 6-8 годин на мінімальній температурі 35°С (для моделі FD 500 режим "LOW"). Сушка на такій температурі дозволяє зберегти корисні властивості та аромат зелені. Через 3 години переставте місцями нижні та верхні лотки. Зелень можна періодично перемішувати під час сушіння.

Кріп рівномірно розподіліть на піддонах / сітках з невеликим відступом від центру лотка. Аби дрібні шматочки кропу не потрапили в двигун сушарки Ezidri.

В процесі сушіння зелень кропу сильно кришитися і при спробі перемішати / зняти з лотка може просипатися крізь лотки. Тому не забудьте, як мінімум, покласти піддон на нижній лоток (якщо сушите на сітках). Або ж сушіть весь кріп на піддонах.