Сушіння ананасу

У стиглого ананаса шкірка жовтувато-коричневого кольору. Для сушки краще вибрати ананас побільше, так як шкірка зрізається.

ананас солодкий Ананас на 86% складається з води, після висихання він повинен бути шкірястим і не липким.

Стиглий і свіжий ананас легко визначити за запахом. Стан листя також хороший індикатор якості ананасу.

Сушений ананас містить дуже багато цукру. Його гарно використовувати в тортах, для печива, додавати в мюслі, або просто їсти як солодощі (у помірних кількостях).

Також з ананасів можна робити чудові цукати.
шкірка ананасу У ананасів дуже тверда шкірка, тому краще використовувати хороший міцний гострий ніж, з лезом, яке досить довге, щоб нарізати скибочку ананасу повністю.
сік ананасу Також переконайтеся, що ви працюєте на поверхні, яка не піддається впливу кислоти з ананасового соку.
скибочки ананасу Наріжте ананас на скибочки шириною 5-10 мм.

При бажанні можна вирізати серцевину кожної скибочки.
зняли шкірку Обріжте по краях кожну скибочку ананасу, щоб видалити жорстку шкірку.
ананас у сушилці Викладіть скибочки ананасу на лотки сушарки і поставте її на середню температуру.

Сушка ананасу займе від 18 до 36 годин. Не сильно засушений ананас краще підійде як компонент мюслі. Ананас, засушений до стану в якому шматочки не липнуть один до одного, краще підходить для споживання як солодощі.
сушений ананас Не їжте занадто сушеного ананасу, так як він містить багато кислоти.