Яблука — мабуть перший продукт, для якого люди використовують сушарки. Яблука один з найпопулярніших сухих харчових продуктів.
![]() |
Щоб не дати яблукам стати коричневими протягом сушіння, додайте трохи лимонного соку у воду (приблизно 15-25% лимонного соку). |
![]() |
Щоб отримати такі скибочки використовувався пристрій для нарізки Ezidri Peeler. |
![]() |
Ретельно викладіть скибочки яблука на лотки сушарки. У нашому прикладі використовується модель сушарки Snackmaker. При рівномірному розподілу шматочків по лотку ця модель може висушити багато яблук навіть з основною (5-ти лотковою) конфігурацією. |
![]() |
Яблука сушаться приблизно 10 годин у режимі Medium. Сушені яблука можуть відновиться від води в атмосфері, так що краще зберігати їх в герметичному контейнері. |
Сушені яблука можна з'їсти так як вони є, або поновити їх у воді і приготовати щось з ними (наприклад яблучний пиріг).
![]() |
Очищені від шкірки та висушені яблука. Нарізані без використання «апарату для чищення яблук» (Apple Peeler). |