Сушка яблук

Яблука — мабуть перший продукт, для якого люди використовують сушарки. Яблука один з найпопулярніших сухих харчових продуктів.

лимонний сік Щоб не дати яблукам стати коричневими протягом сушіння, додайте трохи лимонного соку у воду (приблизно 15-25% лимонного соку).
шматочки яблук Щоб отримати такі скибочки використовувався пристрій для нарізки Ezidri Peeler.
яблука на лотку Ретельно викладіть скибочки яблука на лотки сушарки. У нашому прикладі використовується модель сушарки Snackmaker. При рівномірному розподілу шматочків по лотку ця модель може висушити багато яблук навіть з основною (5-ти лотковою) конфігурацією.
висушені яблука Яблука сушаться приблизно 10 годин у режимі Medium. Сушені яблука можуть відновиться від води в атмосфері, так що краще зберігати їх в герметичному контейнері.

Сушені яблука можна з'їсти так як вони є, або поновити їх у воді і приготовати щось з ними (наприклад яблучний пиріг).

сушені яблука без шкірки Очищені від шкірки та висушені яблука. Нарізані без використання «апарату для чищення яблук» (Apple Peeler).