Сушіння кабачків

Вимиті кабачки Кабачки на 94% складаються з води. Перед тим як викладати кабачки на сушарку шматочки можна занурити в лимонний сік. Це допоможе зберегти їх природний колір.
Стиглі та великі кабачки можна розрізати вздовж та витягти насіння. А потім вже нарізати на шматочки.
Кабачки на сушилці Щільно розкладіть шматочки на лотку. Сушіння займе від 4 до 12 годин. Сушіть поки кабачки не стануть твердими.

Можна зробити кабачкові чіпси. Для цього шматочки кабачків маринують у соєвому соусі та часнику. Можна посипати шматочки часниковою пудрою.
Сушені кабачки Добре висушені кабачки можна змолоти в пудру за допомогою блендера або кухонного комбайну.