Сушіння селери

пудра селери Пудра, зроблена із сушеної селери, має приємний та інтенсивний аромат. Вона ідеально підходить як приправа до супів, запіканки, у блюда із картоплею.
Перед тим як додавати сушену селеру у страву її можна відновити у невеликій кількості води.

Щоб заповнити п'ять лотків сушарки потрібно приблизно 6-8 пучків селери. Почистіть і вимийте селеру.
селера для сушарки Наріжте селеру на шматочки довжиною 1-2 см. Якщо нарізати дуже дрібно, то при сушінні шматочки можуть випасти крізь лоток. Тоді перед сушінням потрібно вкласти в кожний лоток сітку. Якщо нарізати на шматочки довжиною 1-2 см то вони провалитися не зможуть, але будуть сушитися довше.
шматочки на лотках Викладіть нарізану селеру на лотки. Під час сушіння можна переставляти лотки, тоді шматочки просушаться рівномірніше. Сушені шматочки будуть займати менший об'єм і їх можна перекласти на меншу кількість лотків. Це прискорить висушування.
Сушена селера Селера сильно зменшується після висихання.
суха селера Добре просушену селеру можна подрібнити в блендері або кухонному комбайні.
пудра селери Отриману пудру можна пропустити через сито. Великі шматочки, які не просіялись, подрібнити повторно.
селера приправа У результаті отримуємо порошок селери з дуже сильним ароматом. Це чудова приправа.