Коптильня Anuka — електрична коптильня для гарячого копчення

фото Коптильня Anuka
електрокоптильня anuka
Коптильня «Anuka»
(електрична)
Ціна: 4200 грн
Станом на 22.09.2018
в наявності 1шт.

Копчення — це процес просочування харчових продуктів коптильними речовинами, які утворюються у вигляді диму при неповному згоранні деревини. В результаті дії цих самих коптильних речовин риба, м'ясо, сири отримують своєрідний смак, запах та блиск. Проте в даний час український ринок наповнений більш дешевою продукцією з м'яса і риби, обробленою так званими коптильними препаратами, що імітують смак копчення. При найменших порушеннях технології в таких «копченостях» містяться речовини не властиві натуральному коптильному диму — полімерні сполуки, феноли та інші токсини.

Нова технологія копчення

Особливістю копчення в електрокоптильні Anuka є технологія гарячого димового копчення тирсою з натуральної деревини. Це листяні — вільха, бук, дуб або фруктові — вишня, слива, груша та ін. Температура всередині коптильні 190°С, що дозволяє повністю приготувати продукти за час копчення. Таймер дозволяє встановити час копчення від 10 хвилин до години. Такий підхід додає м'ясу, морепродуктам, сирам незвичайний смак. Дозволяє зберегти весь комплекс необхідних організму речовин, що містяться в морепродуктах: легко засвоюваний білок, незамінні амінокислоти, вітаміни, мікроелементи, корисні жирні кислоти Омега-3 та Омега-6. Крім того, копчені морепродукти мають підвищену стійкість до окислювальних змін при зберіганні, і не потребують штучних консервантів та барвників.

На сьогоднішній день гаряче копчення — це визнаний у всьому світі, добре відпрацьований і перевірений шлях приготування продуктів з низьким вмістом жирів та холестерину, що мають при цьому делікатесним смак, приємним аромат і ніжну консистенцію без додавання солі, жиру та олій (не рахуючи тих, які входять до складу маринадів). У процесі гарячого копчення ваш продукт готується у власному соку, що забезпечує збереження вмісту цінної вологи та властивих йому природних ароматів.

Копчені: риба, морепродукти, молюски, м'ясо, ковбасні вироби, м'ясо птиці та дичини, а також овочі, сир та горіхи відкриють для Вас новий кулінарний вимір. Прекрасні нові смаки можна ще більше зміцнити за допомогою власних маринадів та приправ. Коптильня Anuka поставляється з всеосяжною інструкцією, повним буклетом корисних порад, рецептів, цікавих ідей та нових способів підготувати і представити свої улюблені страви.

Комплект коптильні Anuka

  • Основа з нагрівальним елементом
  • Подвійна решітчаста підставка
  • Кришка з ручками
  • Пульт управління з таймером (від 10 до 60 хвилин)
  • Дозувальний стаканчик
  • Захисний футляр
  • Книга інструкцій та рецептів

Приклади приготованих страв

  • Копчений шашлик з різних видів м'яса, овочів
  • Пиріг з копчених шматочків риби та морепродуктів
  • Копчені овочі та гриби, будуть чудовим доповненням до основних страв
  • Копчений сир, який ви самі оберете, порадує вас своїм неповторним смаком
  • Копчені бутерброд, гамбургер, піца та взагалі будь-яка готова страва

Конструктивні та функціональні особливості

  • Відповідає Міжнародним стандартам по електричній безпеці та охорони здоров'я. Термоелемент забезпечує t°- 190°C. що гарантує повне приготування продуктів
  • Живлення від мережі змінного струму - не потрібні сірники - немає продуктів згоряння газу
  • Термоелемент повністю закритий, виготовлений з нержавіючої сталі
  • Основа з литого алюмінію з антипригарним покриттям - водонепроникне
  • Подвійна решітчаста підставка з нержавіючої сталі
  • Надміцна кришка з високотемпературним харчовим покриттям
  • Ручки з високотемпературного пластику
  • Мобільність, економічність та надійність конструкції
  • Продукти, що використовуються для копчення, повинні бути свіжими; їх можна попередньо промаринувати або натерти спеціями
  • Для копчення використовується тирса з натуральної деревини листяних порід дерев - вільхи, бука, дуба, а також плодових - вишні, сливи, груші і т.д. Не можна використовувати тирсу з просоченої деревини
  • Тирсу можна використовувати як суху, так і зволожену - водою, сухим білим або червоним вином. Це надасть більш м'який і стійкий аромат та пікантний смак

Мала трудомісткість

  • Підготувати продукт - промаринувати або натерти спеціями
  • Підготувати тирсу, насипати її зверху на термоелемент
  • Розмістити продукти на одній або двох решітках
  • Встановити решітки з продуктами в коптильню та закрити кришкою
  • Включити живлення та встановити таймер

Технічні характеристики

Температура копчення

190°C

Напруга живлення

220—240В, 50Гц

Потужність

500 Вт

Розміри

560мм x 260мм x 260мм

Вага

5.4 кг

Сертифікат

IEC 60335-2-9
IED 60320-1
EN55014-1
AS/NZS3350
Z269

Гарантія

12 місяців

копчені мідії копчена риба кебаб з курки

Копчені устриці, скалопс, мідії

Копчена форель

Курячий кебаб

копчені курчата копчений лосось овочі в коптильні

Копчені кури

Копчений лосось

Копчені овочі